Avkopplande stund med att röka vattenpipa

Hej! Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och fikat med några vänner på ett mycket trevligt ställe här i Haga i Göteborg. Jag har fyllt år, och ville bjuda mitt sköna jobbgäng på kaffe och vattenpipa. Inspirerad av Mellanöstern och dess härliga influenser som jag fått ta del av, tack vare att några kompisar kommer därifrån och har berättat, passade detta ställe som heter Shish Amore utmärkt, eftersom de erbjuder att röka vattenpipa. Men här finns också kaffe, te eller god mat. Det spelar ingen roll om man är en van rökare av vattenpipa eller om man är en nybörjare. Shish Amore passar oavsett. Jag måste säga att detta mysiga fik, som är beläget i Haga i centrala Göteborg, och som är ganska nyöppnat, verkligen är värt ett besök. Inte minst för de mysiga och avslappnande lokalerna, den trevliga personalen, och allt gott som finns i fika- eller matväg. Mina jobbarkompisar och jag vi slog två flugor i en smäll och förenade det bästa ifrån två värdar. Det vill säga, gott fika, och rökning av vattenpipa. Vi fick en trevlig och avkopplande stund och lämnade Shish Amore en erfarenhet rikare. Jag kunde inte ha firat min födelsedag på ett bättre ställe än det här! 

 

Det var definitivt inte sista gången som jag går dit. Det här stället är ju faktiskt rätt så unikt. Jag rekommenderar er verkligen att gå dit. De har en trevlig hemsida där du kan läsa mer om vad som erbjuds. Skulle du ha någon fråga angående det här med vattenpipa så går det också bra att skicka ett mejl till företaget. Haga är en så unik och vacker stadsdel och i och med att detta ställe ligger där, mitt inne i Göteborg så är det också enkelt att ta sig hit.  

Du gillar kanske också...