Jag har börjat med fettreducering

Hej alla underbara, hoppas allt är bra med er. Själv mår man bra och livet rullar på. Som ni alla vet så har jag ju börjat med en fettreducering i Haninge för ett par veckor sedan. Jag har nu tagit totalt 4 behandlingar och börjar faktiskt att se resultat. Är väldigt positivt överraskad, jag trodde aldrig man kunde bli smalare med hjälp utav en liten maskin. För er som inte vet vad en fettreducering är så är det egentligen kortfattat en fettsugning fast utan några kirurgiska ingrepp. Salongen som jag går till heter Beuty by Betty och har under många år jobbat med just fettreducering i Haninge. Men det är inte det ända som de jobbar med utan de har en hel del olika behandlingar, alltid ifrån botox behandlingar till laschlift.

Ett väldigt seriöst företag som verkligen bryr sig om sina kunder, innan jag gjorde min första behandling så gick de igenom hur allting fungerade så jag verkligen skulle vara insatt i behandlingen som jag skulle göra. Jag kunde verkligen inte vara mer nöjd! Så ni som har funderingar angående att göra en fettsugning, sök lite efter fettreducering i Haninge eller i orten som ni bor i till och börja med innan ni lägger er under kniven. Innan jag gjorde min första behandling så tog jag ett förekort, och när jag är klar så ska jag ta ett efter kort, ska bli så kul att se skillnaden. Just det, glömde även tillägga att man kan göra fettreducering på flera olika områden så som armar, lår, mage osv. Men jag har valt att göra på magen då den blev lite hängig och man gick ju upp en del under graviditeten. Undra om man kanske ska testa på någon annan behandling hos dem när man är klar med denna, kanske en laschlift, vem vet. Som sagt jag är verkligen jätte nöjd med dem, de har rimliga priser och är väldigt professionella av sig. Så ska ni göra en fettreducering i Haninge så gå till Beauty by Betty, och ni går inte därifrån missnöjda. Nog från mig idag, vi hörs av snart igen. Ha en underbar dag!  

Du gillar kanske också...